marți, 6 iunie 2017

"Creștinii sunt noii evrei"


Vicepreședintele Mike Pence a vorbit despre persecuția globală a creștinilor la o conferință sponsorizată de Asociația Billy Graham.

Genocidul, uciderea, violul, răpirea, arderea bisericii și tortura care au avut loc în întreaga lume împotriva urmașilor lui Isus au fost susținute de statistici dramatice și de anecdote. Realitatea - așa cum o descrie un rabin din Centrul Simon Wiesenthal - este că "creștinii sunt noii evrei". Statistic, există mai multe persecuții ale creștinilor astăzi decât ale "poporului ales". Ceea ce conferința nu sa adresat suficient este Crescând persecuția creștinilor în America.

 În anii 1970, când Bernie Goldberg a fost jurnalist pentru televiziunea CBS, el a participat la un apel la conferințe cu alți jurnaliști și executanți ai CBS, când unul dintre ei a făcut un atac verbal vicios asupra lui Gary Bauer, apoi a șefului Consiliului de cercetare al familiei evanghelice. Nici unul dintre oamenii de știri de la apel nu a spus nimic în apărarea domnului Bauer sau a reacționat la atac. Dl Goldberg a remarcat în cartea sa "Bias", cât de uimit a fost că, într-un fel, era clar că era bine să ataci un creștin evanghelic atunci când, a apreciat el, un comentariu similar despre un lider al unui alt tabără religioasă, etnică sau ideologică Sa întâlnit cu un anumit nivel de indignare față de cei de la apel.

Pe parcurs, au existat o serie de explozii de ură recunoscute la nivel național pentru credincioșii în Hristos. Mai mult decât ucigașii masivi dezorientați, precum cei din Columbine, Colo., Care le-au cerut victimelor lor dacă erau creștini înainte de ai ucide pe cei care au spus "da". Mai mult decât ucigașul care a sacrificat nouă credincioși într-un studiu biblic din Charleston, SC Este un model în creștere al ostilității publice față de adepții lui Hristos, care nu pot fi explicate prin boli mentale individuale.

Îmi amintesc bine - pentru că au fost prietenii mei - ceea ce purtătorul de cuvânt al Tropicana Orange Juice, Anita Bryant, și soțul ei, Bob Green, au trecut la sfârșitul anilor '70 după ce a luat public o decizie antidiscriminare din partea orașului Miami. Stresul de la amenințările cu moartea, amenințările cu moartea, amenințările cu bombe de concert și altele asemenea au fost creditate de soțul ei ca factori semnificativi în distrugerea căsătoriei lor. Homosexualii care au acuzat-o pe Anita de ură și au strigat "naziștii" pentru a le perturba concertele au generat o ură substanțială a lor.

În 1988, Universal Pictures a respins temerile celor 25.000 de credincioși din afara porții studioului de a nu elibera "The Last Temptation of Christ" a lui Martin Scorsese, care - printre alte blasfemii - a arătat că Isus a făcut sex cu Maria Magdalena. Studio a lansat filmul oricum.

La o paradă de la Gay Pride de la San Francisco, în urmă cu câțiva ani, homosexualii au organizat o competiție în care aproape nude Isus figurează - unii care poartă cruci și poartă coroane de spini - au dansat în batjocura perversă a celui care este Dumnezeu și Mântuitor la miliarde. YouTube a prezentat demonstrația plină de ură.

În 2011, când revista Time a realizat o poveste despre povestea ministrului Rob Bell, spunând că nu există iad, editorii au scos o scrisoare către editor în următoarea ediție și au pus-o în paranteze pentru a sublinia mesajul său: "Știm cu toții că iadul Ar fi să-și petreacă veșnicia cu evanghelicii. "Comentariul nu ar fi fost probabil evidențiat dacă ar fi făcut referire la evrei, musulmani, homosexuali sau negri.

În anul 2012, televiziunea ABC a lansat o serie intitulată "Băieți creștini buni", cu o serie de lucrări de artă care prezintă o desprindere a unei femei, cu un pandantiv încrucișat atârnând proeminent în crestătură. Simțiți-vă liber să înlocuiți un alt grup pentru "creștin" în acest titlu de serie pentru a vedea dacă ar trece în joc PC-ul.

Apoi, in ultimul sezon de televiziune, Hulu a lansat o serie originala bazata pe romanul distopan al lui Margaret Atwood, "A Handmaid's Tale." Absentul oricarui hulu promotional Hulu si al raselor critice despre serial este faptul ca este Christophobia clasica. Într-un holocaust post-nuclear, o oligarhie a televangelistilor creștini și a altor lideri evanghelici preia Statele Unite. Într-o națiune în care majoritatea femeilor este lăsată infertilă de caderea nucleară, "comandantul" și tovarășii săi pun în aplicare o domnie a terorii în care toate femeile fertile sunt aduse cu arma în enclave asemănătoare manastirilor. Odată ajuns acolo, "roabele" servesc drept concubine ale oligarhilor.

Într-un atac foarte vicios asupra credințelor creștine, conducătorii noului regim citează pasaje din Scriptură pentru a-și justifica trădarea. "Binecuvântați sunt cei blânzi" declară o persoană de tip superioară de mamă, pe când o însemnează pe o roabă necooperantă în fața unei bombe sau a unui pistol paralizant. Imnul creștin prețios "Soldații creștini continuu" se joacă în fundal, în timp ce comandanții impregnează o bătălie a fetelor - o violă de banda evanghelică - într-o "ceremonie" lunară pentru a "permite femeilor să experimenteze" planul lui Dumnezeu pentru toate femeile " Purtarea de copii. "

Linia principală de poveste - prostituată - următoarea urmărire a fiicei sale rapită de către luptătorii cu mitralieră, care aplică "valori tradiționale" - se pierde în imaginile iadului îngrozitor rezultat dintr-o Americă evanghelică.

Un astfel de asalt mediatizat ca Hulu pe credința sau valorile oricărei alte grupări religioase, rasiale, etnice sau ideologice ar fi de neconceput pentru majoritatea producătorilor de film și televiziune. Dar, aparent, creștinii conservatori sunt o excepție de la poliția PC - și jocul corect. Hulu a reînnoit seria.

Traducere libera
Mai mult here

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu