joi, 25 mai 2017

Pentru că este imorală nu pentru ca ea este insarcinata


Heritage Academy in Hagerstown, Md. Photo from Google Maps

 Directorul unei școli creștine din Maryland a aplicat codul moral în luarea unei decizii de a interzice unei studente însărcinat să treacă etapa de absolvire.

"Maddi este sanctionata, nu pentru că este însărcinată, ci pentru că era imorală", a scris David R. Hobbs, administrator al Academiei Heritage, despre Maddi Runkles.

Decizia de a nu o lăsa pe Runkles să se termine studiile la școala din Hagerstown a provocat o critică puternică din partea Studenților pentru "Viața Americii", care le-a cerut susținătorilor să îndemne școala să-și retraga decizia.



"Patrimoniul este de asemenea mulțumit de faptul că a ales să nu-și întrerupă fiul", a scris Hobbs. "Cu toate acestea, imoralitatea ei a adus-o in această situație. În al doilea rând, ea va primi diploma pe care a câștigat-o.

El a menționat că toți elevii semnează un angajament bazat pe Filipeni 4: 8 (inclusiv limbajul despre "orice este pur") care se extinde la acțiunile mele, cum ar fi protejarea trupului meu prin abținerea de la imoralitatea sexuală și de la consumul de alcool, tutun, Și droguri ilegale ".

New York Times a scris că Runkles, studenta cu o medie de 4,0, a fost suspendata și eliminata din funcția de președinte al consiliului studențesc. Tatal ei a demisionat ca președinte al consiliului școlii. Runkles a refuzat să numească tatăl copilului, dar a spus că el nu este student la academie și că nu intenționează să se căsătorească.

Studenții "Pentru Viață" si Președintele Kristan Hawkins a spus că organizația sa rămâne nemultumita de exemplul pe care l-a dat școala.

"Prin interzicerea ei de a-si continua studiile , administrația și consiliul colectiv au dat un exemplu public studentilor", a scris Hawkins într-o declarație, "și a comunicat în mod intenționat sau neintenționat comunității școlare că sarcina (in afara casatoriei) este o rușine și nu ar trebui să fie respectată în cadrul comunității noastre școlare ".


Alți activiști anti-avort își exprimă sprijinul pentru Runkles. Susan Michelle-Hanson, scris într-o scrisoare deschisă pe site-ul Live Action si a numit-o "o doamnă curajoasă" și ia mulțumit-o pentru "alegerea vieții".

Într-un post de pe blogul anterior, Studentii pentru Viata au spus ca tratamentul Academiei cu privire la Runkles va fi amintit de colegii ei ca "o decizie lipsita de dragoste".

Hobbs, administratorul academiei, a contracarat această evaluare:

"Un om înțelept mi-a spus că disciplina nu este lipsa iubirii, ci aplicarea iubirii", a spus el. "Oiubim pe Maddi Runkles. Cea mai bună modalitate de-a o iubi chiar acum este să o avertizam pentru imoralitatea ei pentru care se gaseste in această situație ".

Părinții Runkles planifică o ceremonie privată pentru a sărbători absolvirea fiicei lor.
 

Tradus de ValyPavel de pe http://religionnews.com


Un comentariu:

  1. La fel facea si Domnul Isus; nimic intinat nu va intra in CER; dar ca ea sa intre in CER dupa ce a curvit trebuie sa fie discipinata in vedeea pocaintei.
    Pavel ii dadea pe mana satanei cu acels scop; sa se intoarca de la pacat , sa fie recuperat.Npua ne e teama de disciplina, nu da iad .Nu am inteles atunci .nimic

    RăspundețiȘtergere