joi, 20 iulie 2017

"Israel va fi întotdeauna victorios"

Membrii creștinilor Unite pentru Israel marșesc să manifeste solidaritate cu Israelul, în Ierusalim, în 2008. (Foto credit: ELIANA APONTE / REUTERS)
Timp de aproape 70 de ani, statul Israel ia văzut pe vrăjmașii săi încercând numeroase războaie și multe metode diferite de atac. Dar in ciuda a tot ceea ce au încearcat ei nu vor fi niciodată in avantaj, a spus pastorul John Hagee.

"Vrăjmașii Israelului se pot adapta în continuare, dar nu vor putea niciodată să depășească mâna Dumnezeului atotputernic", a declarat el la aprecierea aplauzei de la cea de-a 12-a ediție anuală a creștinilor uniți pentru Israel de la Washington.

Sărbătorind 50 de ani de reunificare a Ierusalimului, pastorul San Antonio și fondatorul organizației CUFI a spus audienței că dușmanii lui Israel au schimbat în mod constant tactici, mergând de la războaie convenționale, la lupte de gherilă, la teroriști care au plantat bombe în autobuze, cafenele, la atentatori sinucigași de a lansa rachete și de a încerca să se infiltreze in Israel prin intermediul tunelurilor teroriste. Menționând cel mai nou front - boicotul, dezmințirea și sancțiunile - Hagee a spus că amenințările vor continua.

"BDS este un manifest lipsit de orice ideologie, nimic mai mult decât ura cu misiunea unică de distrugere totală și completă a economiei Statelor Israel ", a spus el.

Dumnezeu va fi întotdeauna acolo, dar asta nu înseamnă că rolul creștinilor, inclusiv cei 3.5 milioane de membri ai organizației, care trebuie să stie ca jocul nu s-a diminuat.

"Războiul împotriva BDS va produce mai puțin vărsare de sânge, dar același rezultat [ca un război convențional este ceea ce inamicul încearcă să realizeze]: distrugerea Israelului", a spus el. "BDS este antisemitism economic și trebuie oprit în orice stat al Statelor Unite ale Americii".

Hagee a spus că 22 de state au adoptat deja o legislație pentru a sancționa companiile care sancționează companiile israeliene, "închizându-le la poarta", și anterior a menționat că, până la sfârșitul anului, CUFI se așteaptă ca mai mult de jumătate din statele Uniunii să aibă avansate Măsurile anti-BDS.

"Dacă credeți că veți pedepsi Israelul, vă vom pedepsi", a spus el. - Victoria va fi a noastră.
În comentariile sale de deschidere, Hagee a spus că organizația și-a ținut primul summit la fel cum Israelul a început cel de-al doilea război din Liban din 2006 și a sprijinit statul evreu la summit-ul său în alte vremuri dificile, cum ar fi Operațiunea de protecție a anului 2014 și 2015 Când administrația Obama a ajuns la o înțelegere privind puterea nucleară a Iranului, care a fost "o trădare absolută a Israelului și a poporului evreu".

Lucrurile sunt diferite însă în 2017. Menționând modul în care "Dumnezeu a oferit prieteni", cum ar fi președintele american Donald Trump și vicepreședintele Pence, care sunt hotărâți să ajute Israelul, audiența a dat o ovații în picioare.

Reamintind evenimentele din Războiul de Șase Zile din 1967, Hagee a declarat că pacificatorii ONU tocmai au fugit de la protejarea Israelului înainte de război, atunci când președintele egiptean ia cerut să facă acest lucru pentru că dorea să atace Israelul. "ONU pare să nu se schimbe niciodată".

Yaki (Jacob) Hetz, un parașutist rezervat de brigadă de 55 de ani, care a luptat în lupta pentru eliberarea Ierusalimului, a primit un premiu de la CUFI. Luptând în tranșele din Dealul muniției, Hetz a preluat comanda, a fost rănit de șrapnel și, în cele din urmă, a condus oamenii săi la victorie, primind cea mai înaltă decorație militară a Israelului.

"Primesc premiul [CUFI], dar eu sunt reprezentantul a sute de mii de luptatori israelieni", a spus el.
Un nepot al unui martir al Holocaustului, Hetz a spus că sa rugat pentru a fi împlinită profeția lui Isaia 2: 4, "dar în Orientul Mijlociu Israelul trebuie să rămână puternic".

David Brog, directorul CUFI, a declarat că propaganda anti-israeliană din campusurile universitare trebuie oprită.
"Acum 50 de ani, evreii au îndrăznit să se lupte și au îndrăznit să supraviețuiască. Nu e o tragedie. E un miracol!"

sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu