marți, 6 iunie 2017

Atacurile ISIS în Egipt ar putea declanșa o recoltă masivă a sufletelor

 Vărsarea de sânge violentă a creștinilor egipteni de catre musulmanii radicali în ultimele zile a trimis unde de șoc în întreaga țară.

 Două atacuri cu bombă în Duminica Floriilor și un atac recent asupra unui autobuz biserica plină de familii creștine a lăsat zeci de morti. În timp ce crimele lor sunt tragice, multe Egipte suspecte sunt pe punctul de a experimenta o mare recoltă de suflete.

 Un lider din grupul de supraveghere a persecuțiilor la nivel mondial "Open Doors" spune că în timp ce biserica nu si-a revenit inca din recenta violență, nu există un moment mai bun pentru ca Evanghelia să se răspândească.

 "Nu ne-am recuperat", spune liderul. "Cu toate acestea, după fiecare atac, am avut ocazia de a vorbi în mass-media și de a depune mărturie despre mesajul evangheliei, a dragostei și iertării în fața răului".

După atacul oribil din Duminica Floriilor, una dintre cele mai mari emisiuni de știri din Egipt a difuzat un interviu de doua ore, cu un preot și pastor despre puterea Evangheliei. Accentul programului a fost pe moartea, îngroparea și învierea lui Hristos și de ce creștinii persecutați alege să ierte opresori.

 "Acest tip de iertare este  falimentul a comunității musulmane", spune liderul. "Dumnezeu Isi dezvăluie dragostea Lui poporului Egiptean. Durerea și agonia sunt ca semintele cresc in sol țării noastre pentru a produce roadele Evangheliei. Dumnezeu folosește aceste evenimente - cu care Satana a intenționat sa distrugă - ca cea mai mare platformă evanghelică din istoria Egiptului ".

Liderul a cerut, de asemenea, ca biserica răsăriteană și Biserica occidentală să se unească în rugăciune pentru cauza lui Hristos.

„Există o singură Biserică, și trebuie să lucrăm împreună, să se impreunam mâinile in rugaciune. Nu e vorba de bani. Nu despre biserica săracă în Egipt și biserica bogat în Occident. Este vorba de mersul împreună ...
Vă rugăm să vă rugați pentru biserica din Egipt, deoarece luăm un atac după celălalt cu dureri profunde. Fie ca Domnul să aibă milă de Egipt, și lumina Sa să deschidă mințile și inimile întunecate ", a concluzionat reprezentantul Porților Deschise.

sursa here

 
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu