miercuri, 14 iunie 2017

Biserica se roagă pentru studentul american Otto Warmbier, "brutalizat" de Coreea de Nord,eate în comă și este transportat cu avionul acasă


Dumnezeu asculta intotdeuna rugaciunile doar ca nu intotdeuna raspunde dupa cum vrem noi. In cazul de fata a lucrat mai "ciudatel" dar am credinta ca este tot spre slava Lui acest raspuns, dea ceea sa ne unim in rugaciune pentru acest tanar, desi nu-l cunoastem personal, ca Dumnezeu sa-l vindece si sa-l redea familiei lui. Rasplata noastra va fi mare, negresit!

Familia lui Otto Warmbier, un student american ținut prizonier în Coreea de Nord timp de 17 luni, a fost instintata că el este într-o comă. A fost eliberat si trimis în SUA, marți, iar biserica sa locală continuă să se roage pentru el.

O Warmbier, de 22 de ani, student la Universitatea din Virginia din suburbanul Cincinnati, a fost reținut în ianuarie 2016 și condamnat la 15 ani de muncă grea în luna martie a anului trecut pentru că a încercat să fure un articol cu un slogan de propagandă, potrivit presei nord-coreene.

De atunci, în fiecare duminică, congregația Bisericii Ascensiunii și a Sfintei Treimi s-a rugat pentru el și familia sa, potrivit Cincinnati.com.

Pastorul, Eric Miller, încă nu a cunoscut personal pe Warmbier, dar unii membri ai congregației sale l-au cunoscut de când era copil.

"Ne-am rugat pentru el, pentru părinții lui și acum pentru oamenii care l-au transportat acasă", a spus Miller după eliberarea lui Warmbier. "Este copleșitor să afli că el a fost în comă timp de un an", a adăugat Miller.

Părinții lui Otto, Cynthia și Fred Warmbier, au spus:- "Nici măcar nu pot să mă pun în locul lui"

El a continuat: "[inchiderea lui Warmbier] a atins viața oamenilor în biserica noastră. A atins o mulțime de oameni din comunitatea noastră într-o varietate de moduri. Cred că Dumnezeu ne aude rugăciunile."

Un membru al congregației, Jenni McCauley, a spus: "Întreaga noastră comunitate din Wyoming este încântată că Otto este în cele din urmă returnat în SUA și în familia sa.
Otto a crescut aici și îl cunoaștem ca un tânăr inteligent, cu caracter și minunat.
În același timp, suntem întristați să aflăm că este într-o comă și sperăm că în curând Dumnezeu ii va reda sănătatea completă."

"Experienta aceasta pentru el a fost foarte dificilă, cel puțin, el a nevoie de sprijinul și dragostea noastră".

Mai mult citeste aici

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu